Meny
foto på ett grönt underlägg. På underlägget finns ett kollage med figurer och glittriga ark. Vid sidan står en kruka i zink med brytknivar

Öppen verksamhet

På öppen verksamhet erbjuder vi avgiftsfria aktiviteter för våra elever både före och efter lektionen. Är du nyfiken på vår verksamhet kan du komma på de aktiviteter som är märkta med drop-in. Om du vill söka till någon av våra kurser kan du kika i vår kurskatalog.

Kurskatalog

bild på en skylt med texten OPEN, På bilden syns även trähyllor med skapande material

Simonsland

På kulturskolan i Simonsland kan du skapa i vår öppna ateljé tillsammans med vår kulturpedagog eller repa med ditt band i Musiklabb. På Musiklabb finns möjlighet att repa för dig som inte är elev hos oss.

Läs mer här

En pojke sitter vid ett trumset. Han har på sig hörselskydd och  håller i en cymbal.

Hässlehuset & Norrbyhuset

Kulturskolan har egna lokaler på Hässlehuset, och här finns öppen verksamhet varje vecka. Du kan skapa i Öppen ateljé, repa och jamma i Musiklabb, spela in musik i Studion och dansa på Dance session. Du har alltid möjlighet att få coachning av kulturskolans pedagoger som finns på plats. PRova gärna på K-pop på Norrbyhuset!

Läs mer här

bild på glittriga piprensare med blommor i papper

Lovverksamhet

Håll utkik efter våra lovprogram! Här listar vi de lov som vi har öppet för dig som vill skapa på din fria tid. Innehållet varierar beroende på tema och kan innehålla alltifrån disco till konstworkshop. Vi släpper lovprogrammen cirka två veckor innan lovet.

Läs mer här

Foto på en kör som sjunger med läraren som spelar på ett piano.

Evenemangskalender

Missa inte att ta del av elevernas föreställningar, vernissager och mycket mer! Kika in i vår evenemangskalender för att ta del av mer information

Läs mer här