Meny
Bild på två elever som sjunger i varsin mikrofon

För dig med funktionsnedsättning

Här hittar du kurser och projekt som riktar sig till dig som har en funktionsnedsättning. Du kan även anmäla dig till kulturskolans övriga kurser om du till exempel vill spela ett instrument.

En elev spelar överraskad, hen har händerna i luften och en blond peruk på sig. 

Diggarna

Diggarna är en musik-, teater- och dansgrupp för dig som tillhör LSS. Ibland har vi föreställningar och framträdanden, anpassat efter gruppens behov och möjligheter. Lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Lämna intresseanmälan här

Illustration med tre personer som har olika funktionsvariationer

Mini-diggarna

Mini-diggarna är en grupp där vi jobbar med musik-, teater- dansgrupp och rörelse för dig som tillhör grundsärskolan årskurs 2-6. Lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Lämna intresseanmälan här

Foto på ett par mallets som ligger på en marimba

Särskilda behov

Särskilda behov är en individuellt anpassad kurs för dig med funktionsvariation där vi sjunger och spelar instrument. Lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Har du frågor om kursen är du alltid välkommen att kontakta oss.

Lämna intresseanmälan här

Dansa utan krav

Dansa utan krav bygger på Dans för hälsa - en forskningsbaserad metod för att främja psykisk hälsa hos unga.Kursen riktar sig till ungdomar i åldern 13-18 år med återkommande besvär med stress, oro, magont, huvudvärk eller sömnbesvär.Vi fokuserar på rörelseglädje  och kravlöshet utan prestation eller uppvisning

Lämna intresseanmälan här

Tillgänglighet på Borås Kulturskola

Kom som du är! På Borås Kulturskola vill vi att alla ska kunna känna sig trygga och inkluderade.Här hittar du mer om tillgängligheten till vår utbudspunkter med information alltifrån menssäkrade toaletter till blindstråk.

Läs mer här