Meny

EPA-kult

Se hit du som är ung och bilintresserad - här är ett evenemang där vi skapar unik interiör till din bil och proddar musik. Läs mer och fyll i din anmälan i webbformuläret nedan. Bestämmer du dig sent så är det bara att dyka upp.

Om EPA-kult

EPA, eller bilar med LGF-triangel, har en stark historia med hemmafixarkultur som du nu kan vara med och skapa på kulturskolor runt om i Sjuhärad.

Skapa dina egna dekaler eller styla din poppy så kan du cruisa med stil. Fixa din egna unika frontgardin eller girlanger! Utöver möjligheten att pimpa din ride kan du även prodda din egna EPA-dunk med ditt gäng. Vi bjuder på lunch!

Du hittar EPA-kult här kl 11-16 alla dagar:

Måndag 17 juni - Borås
Borås Kulturskola, Simonsland
Skaraborgsvägen 1B

Tisdag 18 juni - Skene
Kulturskolan i Mark
Mötesplats Centralen - i samarbete med "Ung i Mark"

Onsdag 19 juni - Tranemo
Tranemo Kulturskola
Rougin Kulturproduktion, Tåstarpsgatan 28

Anmäl dig till ett eller flera tillfällen

Bestämmer du dig sent så är det bara att dyka upp.


Hur många deltagare?
Hur många deltagare?Jag/vi deltar på (du kan välja mer än ett tillfälle)
Jag/vi deltar på (du kan välja mer än ett tillfälle)Eventet är ett projekt skapat av Regional kulturskola i samverkan med Borås Kulturskola, Kulturskolan i Mark och Tranemo Kulturskola.

Foto på tre gitarrer som står lutade mot varandra

Musiklabb

I musiklabbet på kulturskolan i Simonsland och Hässlehuset kan du ta med dina kompisar och starta ett band eller öva före och efter din lektion. Du behöver inte vara elev hos oss för att få tillgång till musiklabbet.

Läs mer om musiklabb

Öppen Verksamhet

I öppen verksamhet erbjuder vi avgiftsfria aktiviteter för dig som elev både före och efter lektionen samt lovverksamhet

Läs mer om öppen verksamhet

Ansök till Team KULT

Vill du arbeta med kultur? Är du kreativ och bra på att samarbeta? Under hösten 2024 anställer vi fyra unga arrangörer som kommer arbeta hos oss på Kulturskolan!

Läs mer och ansök här