Meny
Illustration med en palett, mikrofon, klubba, tekopp, kaka, bulle, karamell och pensel

Elevkåren informerar

I elevkåren sitter vi, elever från kulturskolan. Vi vill att alla elevers röster ska bli hörda. Nedan kan du hitta alltifrån nyheter från möten till kallelser för årsmöte. Vi har även en digital brevlåda om du har ett förslag du vill lämna till oss.

Om Elevkåren

Elevkårens mål är att alla elever på Borås Kulturskola ska varam edlemmar. Genom ditt medlemskap får elevkåren bidrag från RUM (Riksförbundet Unga Musikanter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.). Bidraget går till allt möjligt såsom orkesterresor, affischer som gör lokalerna lite roligare och mycket mer.

Kallelse till årsmöte - Drop in

Välkommen på elevkårens årsmöte 30 september kl.17–18 i Öppen Ateljé.
På årsmötet får du höra vår redovisning av året och där vi väljer in nya styrelsemedlemmar. Är du nyfiken eller vill påverka kulturskolan? Hör av dig till oss i vår förslagslåda nedan.

Vi bjuder på fika!

Hör av dig till oss i elevkåren!

Förslagslåda

Fyll i Formuläret nedan. Vi skickar vidare din fråga eller ditt förslag till elevkåren. För frågor återkopplar vi så fort vi har tid. Vänligen observera att vi inte kan bevilja alla förslag.
Foto på ett schackbräde i trä

Eleverna kallar oss Kult

Kult är sidan för dig och av dig som är elev på kulturskolan. Här hittar du information om hur du kan påverka din tid på kulturskolan utöver elevkåren.

Läs om Kult

Foto på musiklabb från utsidan.

Musiklabb - Din egna replokal

Musiklabb på Simonsland är kulturskolans öppna replokal, utrustad med allt du behöver för att spela musik!

Läs mer om musiklabb

Ansök till Team KULT

Vill du arbeta med kultur? Är du kreativ och bra på att samarbeta? Under hösten 2024 anställer vi fyra unga arrangörer som kommer arbeta hos oss på Kulturskolan!

Läs mer om Team kult